Ξυπνητήρι σε ξυπνάει με… ηλεκτροσόκ (Video)

0

Δεν είναι λίγες οι φορές που όταν χτυπάει το ξυπνητήρι πατάμε «Αναβολή» με το σκεπτικό να «χουζουρέψουμε» λίγα λεπτά ακόμη και καταλήγουμε να σηκωνόμαστε πανικόβλητοι γιατί… φυσικά μας έχει πάρει ο ύπνος!

Aν δεν έχετε λοιπόν και την καλύτερη σχέση με το ξυπνητήρι και χρησιμοποιείτε αρκετά συχνά το snooze button, ένα νέο gadget έρχεται να δώσει την λύση, προσφέροντας ξύπνημα με μικρά ηλεκτροσόκ.

Η διαδικασία ξεκινάει με το wristband να δονείται και να παράγει ένα δυνατό ήχο. Αν αγνοήσετε την δόνηση και τον ήχο και χρησιμοποιήσετε το snooze, τότε το Shock Clock προκαλεί μία σειρά από ηλεκτροσόκ.

Σταδιακά, ο εγκέφαλος σας θα μάθει να αντιδρά στην δόνηση και τον ήχο για να προλάβει τα..»χειρότερα», ή τουλάχιστον αυτό υπόσχεται η Pavlok, η εταιρία που αναπτύσσει το wristband.

Η αλήθεια είναι ότι η λύση που προσφέρει το Shock Clock είναι υπερβολική και σίγουρα η εμπειρία του να ξυπνάς με ηλεκτροσόκ δεν θα είναι ευχάριστη, παρ’όλα αυτά υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να βοηθήσει συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων οι οποίοι αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με το ξύπνημα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Comments are closed.