Τραγικό τέλος για την 21χρονη φοιτήτρια – Το μυστήριο γύρω από την υπόθεση

0

Νεκρή βρέθηκε η 21χρονη φοιτήτρια Μαρία Νταλιάνη, η οποία είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου. Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή από τον πατριό της στον φωταγωγό της πολυκατοικίας που διέμενε σε διαμέρισμα στο Παγκράτι. Τι δηλώνει η φίλη της.

Δυστυχώς το χειρότερο σενάριο βγήκε αληθινό, και το μυστήριο λύθηκε με τον πιο άσχημο τρόπο.

Τον τελευταίο καιρό η νεαρή έδειχνε αρκετά προβληματισμένη, είχε απομακρυνθεί από τους φίλους της και την οικογένεια της και είχε κλειστεί στον εαυτό της.

Η Μαρία σπούδαζε νηπιαγωγός, ένα επάγγελμα που είχε αποφασίσει να ακολουθήσει πριν ακόμα ολοκληρώσει την τελευταία τάξη του Λυκείου, όπως έλεγε στις φίλες της.

Σήμερα το προφίλ της στο Facebook έχουν κατακλύσει μηνύματα αγάπης και αποχαιρετισμού από τους φίλους της που ποτέ δεν έφυγαν από κοντά της.

«Γιατί ομορφιά μου γιατί; Ποιος σε πλήγωσε τόσο αστέρι μου;» γράφει συγκλονισμένη μια φίλη της.

Από την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή δεν προκύπτει πως το νεαρό κορίτσι φέρει στο σώμα της εμφανή ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Φέρει, αντίθετα, συντριπτικά κατάγματα σε όλο της το κορμί και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις συνεπεία της πτώσης της από τον τέταρτο όροφο. Τις επόμενες μέρες θα γίνει η νεκροψία νεκροτομή, προκειμένου να γίνουν γνωστά τα ακριβή αίτια θανάτου της νεαρής.

Η κηδεία της 21χρονης Μαρίας θα τελεστεί σήμερα στο κοιμητήριο της περιοχής, ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τα αίτια του θανάτου της, χωρίς να αποκλείει κανένα ενδεχόμενο.

Το μυστήριο γύρω από την υπόθεση

Στο σπίτι της άτυχης κοπέλας δεν βρέθηκε κανένα σημείωμα αυτοκτονίας ούτε ίχνη διάρρηξης ή παραβίασης της κλειδαριάς, από το κλιμάκιο της αστυνομίας.

Γιατί ο πατριός της εμμένει ότι είναι εγκληματική ενέργεια και θέλει να συλληφθούν οι δολοφόνοι;

Τα ερωτήματα γύρω από το θάνατο της είναι πολλά και ακόμα παραμένουν αναπάντητα με την αστυνομία να επιχειρεί να λύσει το μυστήριο.

«Δεν τα πήγαινε καλά με τον πατριό της»

Μία από της καλές φίλες της Μαρίας μίλησε στην “Tatiana Live” και αποκάλυψε ότι δεν ήταν καλά ψυχολογικά το τελευταίο διάστημα. “Δεν τα πήγαινε καλά με τον πατριό της. Ήθελε να φύγει στην Αλβανία”, αναφέρει ανάμεσα σε άλλα.

Comments are closed.