«Σπάει» τα ταμεία το Star Wars και στην Ελλάδα – Πόσα εισιτήρια πωλήθηκαν σε 4 ημέρες

0
Δεν πρόλαβε καλά καλά να κάνει πρεμιέρα στην μεγάλη οθόνη και ήδη γράφει ιστορία ως το καλύτερο άνοιγμα ταινίας σε Σαββατοκύριακο Χριστουγέννων. 

Ο λόγος για το πολυαναμενόμενο Star Wars το οποίο από την πρώτη κιόλας στιγμή της προβολής του έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ και συνεχίζοντας μέχρι και σήμερα τη ξέφρενη πορεία επιτυχίας του.

Μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες προβολής κόπηκαν περισσότερα από 137.000 εισιτήρια. Η ταινία που ξεκίνησε να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες την Παραμονή των Χριστουγέννων συγκέντρωσε στο πρώτο 4ήμερο προβολής περισσότερα από 137.000 εισιτήρια σε πανελλαδικό δίκτυο κυκλώματος (συνολικά 163 αίθουσες).

Πρόκειται για το 2ο καλύτερο άνοιγμα Σαββατοκύριακου για το 2015, το δεύτερο καλύτερο άνοιγμα ταινίας Disney των τελευταίων πέντε ετών στη χώρα μας, και το καλύτερο άνοιγμα ταινίας Star Wars όλων των εποχών, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Σύμφωνα, με τα τελευταία επίσημα στοιχεία, το «STAR WARS: Η Δύναμη Ξυπνά» έγινε η πρώτη ταινία που έφτασε ταχύτερα και ξεπέρασε σε εισπράξεις το 1 δισ. δολάρια παγκοσμίως στις μόλις πρώτες 12 μέρες προβολής της.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η Lucasfilm και ο οραματιστής σκηνοθέτης J.J. Abrams ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας ταξιδέουν σε έναν γαλαξία πολύ μακριά από εδώ.

Σκηνοθεσία: J.J. Abrams

Σενάριο: J.J. Abrams, Lawrence Kasdan

Παίζουν: Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Max Von Sydow

 

Comments are closed.