«Σοκ»: Ο ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας έχει… 3 μήνες ζωής

0

Μια σοκαριστική είδηση κάνει το γύρο κόσμου μέσω του περιοδικού National Enquirer το οποίο παρουσιάζει τον Μάικλ Ντάγκλας να έχει ακόμα 3 μήνες ζωής.

Ο 71χρονος ηθοποιός έχει εξηγήσει στο παρελθόν ότι ο καρκίνος που εμφάνισε στον φάρυγγα του δεν ήταν ούτε από τα πολλά τσιγάρα, ούτε από το αλκοόλ, αλλά από την τάση που είχε να κάνει συνέχεια στοματικό έρωτα στις γυναίκες.

«Όχι δεν τα θεωρώ υπεύθυνα (τα τσιγάρα και το αλκοόλ). Χωρίς να θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, ο συγκεκριμένος αυτός καρκίνος προκαλείται από ένα όγκο (HPV) για τον οποίο ευθύνεται η αιδοιολειξία», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επιστήμονας από την κλινική Mayo που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επιβεβαίωσε την άποψη του ηθοποιού, καθώς υποστήριξε πως είναι αλήθεια τα όσα είπε ο Ντάγκλας για αυτή τη μορφή καρκίνου.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, είχε διαγνωστεί με καρκίνο το 2010, και οι γιατροί θεωρούσαν πιθανή τη μοιραία εξέλιξη της υγείας του.

Ωστόσο, εκείνος φάνηκε να επανακάμπτει. Αν όμως, ισχύει το δημοσίευμα, τότε ο Μάικλ Ντάγκλας φαίνεται πως περνάει δύσκολες ώρες.

Comments are closed.