Περίεργο τελετουργικό με γυναίκες αεροσυνοδούς που κλείνονται στο ντουλάπι των αποσκευών

0

Φωτογραφίες από ένα περίεργο «τελετουργικό» έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας, με αποτέλεσμα να θορυβηθεί η αεροπορική εταιρεία Kunming Airlines.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν γυναίκες αεροσυνοδούς να βρίσκονται ξαπλωμένες στο χώρο αποσκευών στο εσωτερικό των αεροσκαφών. Οι εικόνες, ανέβηκαν στη γνωστή εφαρμογή chat, WeChat και προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις.

«Πολλές αεροσυνοδοί έχουν κάνει επανειλημμένως παράπονα στην εταιρεία, αλλά τα αιτήματά τους αγνοούνται», γράφει το CCTV News. Τέτοια περιστατικά, έχουν προκαλέσει την οργή αρκετών χρηστών του διαδικτύου, με μερικούς να καταδικάζουν τέτοιες πρακτικές.

«Οι αεροσυνοδοί όχι μόνο έχουν να αντιμετωπίσουν δύσκολους επιβάτες, αλλά και τις ενοχλήσεις των συναδέλφων τους», γράφει ένας και ένας άλλος σημειώνει «επαγγελματίες στον κλάδο των αερομεταφορών; Συμπεριφέρονται σαν παιδιά στο σχολείο».


Η εταιρεία Kunming Airlines, σε ανακοίνωσή τους αναφέρει ότι θέμα ερευνάται και πως το περιστατικό συνέβη αφού το πλήρωμα είχε ολοκληρώσει τα καθήκοντά του.

Comments are closed.