Πατριός βίαζε και κακοποιούσε επί 8 χρόνια δίδυμα ανήλικα αδέλφια

0

Σάλο προκαλεί η ιστορία δύο κοριτσιών που ήρθε στο φως της δημοσιότητας που όπως δείχνουν τα στοιχεία έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη επί 8 συνεχόμενα έτη στα χέρια του πατριού τους.

Συγκεκριμένα από το 1992 έως το 2000, ο τελευταίος φέρεται να βίαζε και κακοποιούσε τις δύο ανήλικες –τότε- αδελφές κατ’ εξακολούθηση!

Σήμερα, ο 45χρονος άνδρας με καταγωγή από ένα χωριό της Λάρνακας, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησής του, ως ύποπτος για τα αδικήματα του βιασμού, της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και διαφθοράς νεαρής γυναίκας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία της Κύπρου, την Κυριακή καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από δίδυμες αδελφές ηλικίας 28 χρόνων, ότι κατά τα έτη 1992 – 2000, ο πατριός τους άσκησε σωματική βία εναντίον τους και εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά τη μία εκ των δύο, βιάζοντάς την σε διάφορες περιπτώσεις.

Όπως αναφέρει το newsit.com.cy, ο άνδρας συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής από την Αστυνομία και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Comments are closed.