Οριστικό τέλος στην… δωρεάν μετακίνηση – Πότε και σε ποιους σταθμούς κλείνουν οι πύλες

0

Τέλος στην δωρεάν μετακίνηση βάζει η νέα απόφαση του ΟΑΣΑ, σύμφωνα με την οποία θα πραγματοποιηθεί σταδιακό κλείσιμο των πυλών σε σταθμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΑΣΑ, το νέο μέτρο θα εφαρμοστεί σταδιακά εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Μαρτίου .

Οι σταθμοί που θα κλείσουν πρώτοι τις πύλες τους είναι οι ακόλουθοι:

Ο σταθμός «Σύνταγμα» θα κλείσει την Κυριακή 4 Μαρτίου. Η πύλη των ΑμεΑ θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 15 Μαρτίου, οπότε και θα κλείσει.

Το διάστημα μεταξύ 5-10 Μαρτίου και 12-14 Μαρτίου το κλείσιμο των πυλών θα διεξαχθεί σε ώρες μη αιχμής (εκτός δηλαδή 06.00 – 10.00 και 15.00 – 19.00).

Οι σταθμοί «Ανθούπολη», «Περιστέρι», «Σεπόλια», «Ηλιούπολη», «Άλιμος», «Αργυρούπολη», «Ελληνικό», «Αγ. Μαρίνα», «Κεραμεικός», «Χολαργός», «Νομισματοκοπείο», «Αγ. Παρασκευή», «Χαλάνδρι», «Ταύρος» και «Μαρούσι» θα κλείσουν στις 11 Μαρτίου (η πύλη των ΑμεΑ θα παραμείνει ανοικτή).

Στους σταθμούς «Αγ. Αντώνιος», «Αγ. Δημήτριος», «Αιγάλεω», «Ελαιώνας» και «Δ. Πλακεντίας» οι πύλες έχουν ήδη κλείσει (η πύλη των ΑμεΑ θα παραμείνει ανοιχτή).

Τέλος ανακοινώνεται ότι στις 15 Μαρτίου θα υλοποιηθεί το κλείσιμο όλων των πυλών.

Comments are closed.