Ο φοιτητής που έκανε το δωμάτιό του στην εστία, εστιατόριο και …ξεπουλάει!

0

Ο φοιτητής προκειμένου να βγάλει ένα ζαρτζιλίκι μπορεί να σκεφτεί και το πιο απίθανο πράγμα. Για του λόγου το αληθές, ο Τζόνα Ρέιντερ, τελειόφοιτος του πανεπιστημίου Κολούμπια «άνοιξε» ένα πρωτότυπο εστιατόριο στο δωμάτιο του, στη φοιτητική εστία.

Τα νέα ταξίδεψαν σαν αστραπή και η είδηση έγινε viral. Ο Τζόνα Ρέιντερ χρησιμοποιεί ένα πολύ μικρό χώρο και οι τιμές είναι λογικές, από 10 έως 20 ευρώ για ένα μενού που περιλαμβάνει από 5 έως 6 πιάτα . Απλά πιάτα, απλές και καθαρές γεύσεις.

Ο Ρέιντερ μαγειρεύει στην κοινόχρηστη κουζίνα για τέσσερα άτομα τη φορά και ξεπατικώνει το μενού εστιατορίων. Το μικρό εστιατόριο είναι πάντα γεμάτο και οι φοιτητές κάνουν ουρά για ένα τραπέζι.

Το όνομα του εστιατορίου είναι Pith (ψίχα) και έγινε εξαιρετικά δημοφιλές στους φοιτητές χάρη στη δύναμη των ΜΜΕ. Το θέμα το φιλοξένησε πρώτη η εφημερίδα Columbia Spectator, μετά το πήρε η εφημερίδα New York Post με επόμενους ιντερνετικούς σταθμούς το Gothamist, για να καταλήξει στο Grubstreet και να αναδημοσιευθεί από το Slate.

Comments are closed.