«Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί»: Η ιστορία του διάσημου μάγου 18 χρόνια μετά

0

Και ναι είναι γεγονός! Ο Χάρι Πότερ επιστρέφει με μία νέα περιπέτεια, η οποία θα περιγράφει τη ζωή του αγαπημένου μας ήρωα και των φίλων του 18 χρόνια μετά.

Το νέο έργο που θα έχει τίτλο «Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί» και θα παρουσιάζει την ιστορία του ενήλικου Πότερ που είναι πλέον υπάλληλος του υπουργείου μαγείας και που μπλέκει σε μία σκοτεινή περιπέτεια με τον γιο του, ο οποίος όπως αναφέρει η σύνοψη του έργου «παλεύει με μία κληρονομιά, που ποτέ δεν ήθελε».

Πρόκειται για θεατρικό έργο το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο τον Ιούλιο του 2016 και θα είναι χωρισμένο σε δύο μέρη.

Η συγγραφέας του Harry Potter J.Κ. Rowling κυκλοφόρησε την επίσημη σύνοψη της ιστορίας:

«Ήταν πάντα δύσκολο για εκείνον να είναι ο Χάρι Πότερ και δεν είναι πολύ πιο εύκολο τώρα που είναι ένας καταπονημένος υπάλληλος του Υπουργείου Μαγείας, σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών.

Ενώ ο Χάρι καταπιάνεται με ένα παρελθόν που αρνείται να μείνει εκεί που ανήκει, ο νεότερος γιος του Άλμπους δυσανασχετεί με το βάρος μιας οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ δεν ήθελε.

Καθώς το παρελθόν και το παρόν ενώνονται με τον πλέον δυσοίωνo τρόπο, πατέρας και γιος πρέπει να μάθουν μια δυσάρεστη αλήθεια: Μερικές φορές, το σκοτάδι έρχεται από τα πιο απροσδόκητα μέρη»

Comments are closed.