Μεγάλο Σάββατο: Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

0

Τελευταία ευκαιρία για τα πασχαλινά τους ψώνια θα έχουν σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, οι καταναλωτές, καθώς τα καταστήματα θα είναι ανοικτά. Στο μεταξύ, τα μέσα μαζικής μεταφοράς εκτελούν αραιά δρομολόγια, ενώ τρένα και προαστιακός θα ακινητοποιηθούν το απόγευμα λόγω απεργίας.

Ωράριο καταστημάτων

Σύμφωνα με το προτεινόμενο ωράριο των εμπορικών συλλόγων, τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 09:00 έως τις 15:00, ενώ τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα κλείσουν στις 20:00.

Αύριο, Κυριακή του Πάσχα, τη Δευτέρα και την Τρίτη (λόγω της μεταφοράς του εορτασμού της Πρωτομαγιάς) τα μαγαζιά θα είναι κλειστά.

Από την Τετάρτη, 4 Μαΐου, επανέρχεται το κανονικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων όπου και θα ξεκινήσει το δεκαήμερο προσφορών.

Τα μέσα μεταφοράς

Με δρομολόγια Κυριακής κινούνται από σήμερα έως και την Τρίτη τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα στις 10:00 το πρωί, τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός δεν θα λειτουργήσουν λόγω απεργίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας των εργαζόμενων στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Απεργία στα μέσα μεταφοράς έχουμε και την Κυριακή του Πάσχα, οπότε και αποφάσισαν να τραβήξουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι σε Μετρό και ΗΣΑΠ.

Comments are closed.