Λιποθύμησε από τη βότκα, ξύπνησε σε νεκροτομείο και επέστρεψε στο πάρτι

0
Μια απίστευτη ιστορία συνέβη σε περιοχή της Ανατολικής Ρωσίας Khasanky με πρωταγωνιστή έναν άνδρα. 

Ο άνδρας έπινε με τους φίλους του και σύμφωνα με δημοσιεύματα που επικαλείται η Daily Mirror, λιποθύμησε. Οι φίλοι του κάλεσαν ασθενοφόρο και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο γιατί θεωρήθηκε νεκρός.

Το περιστατικό σύμφωνα με την εφημερίδα, συνέβη σε περιοχή της Ανατολικής Ρωσίας Khasanky. Ο αστυνομικός διευθυντής της πόλης είπε σε τοπική εφημερίδα ότι εκείνη τη νύχτα το νεκροτομείο ήταν γεμάτο και πτώματα ήταν τοποθετημένα ακόμη και στο πάτωμα του ψυκτικού θαλάμου.

Εκεί είχε τοποθετηθεί ο «νεκρός» ήρωας, ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Οταν ξύπνησε, δεν μπορούσε να καταλάβει πού βρισκόταν. Ηταν σε ένα σκοτεινό και κρύο μέρος, ενώ ακόμη ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Κάποια στιγμή, έπιασε ένα παγωμένο σώμα δίπλα του και τρομοκρατημένος έτρεξε προς την πόρτα, η οποία όμως ήταν κλειδωμένη», δήλωσε ο εκπρόσωπος της; αστυνομίας, Αλεξέι Στόγιεφ.

Ο άνδρας άρχισε να ουρλιάζει και να χτυπάει την πόρτα και κάποια στιγμή τον άκουσε ο φύλακας του νεκροτομείου, που ειδοποίησε τους γιατρούς, οι οποίοι όμως αρχικά δεν τον πίστεψαν.

Παρόλα αυτά, κάλεσαν την αστυνομία και όταν ξεκλείδωσαν την πόρτα είδαν τον άνδρα που είχε… αναστηθεί, να βγαίνει τρέχοντας πανικόβλητος. Αφού απάντησε στις ερωτήσεις των αστυνομικών, του επέτρεψαν να φύγει.

Παρά την περιπέτεια όμως, ο άνδρας επέστρεψε στο πάρτι, όπου βρήκε τους φίλους του να πίνουν ακόμη στη… μνήμη του. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκείνος που του άνοιξε την πόρτα σοκαρίστηκε τόσο, που λιποθύμησε. Γρήγορα όμως το πάρτι πήρε ξανά… φωτιά, με τους παριστάμενους να γιορτάζουν την επιστροφή του φίλου τους από τους… νεκρούς.

Comments are closed.