Επτά αλήθειες που «ξέχασε» η Apple να μας αποκαλύψει για το iPad Pro

0

Ένα από τα προϊόντα που παρουσίασε η Apple στην εκδήλωση της 9ης Σεπτεμβρίου είναι το νέο iPad Pro. 

 

Το νέο iPad Pro διαθέτει τη μεγαλύτερη οθόνη που έχει ποτέ εγκατασταθεί σε προϊόν με λειτουργικό iOS. H οθόνη έχει διαγώνιο 12,9 ιντσών, και ανάλυση 2732×2048 pixels. Σύμφωνα με την εταιρία αυτό είναι το καλύτερο πάνελ που έχει κατασκευαστεί, ξεπερνώντας και την 15ιντση Retina του MacBook Pro.

Xρησιμοποιεί έναν νέο επεξεργαστή Α9Χ τρίτης γενιάς, 64μπιτο, δύο φορές πιο γρήγορο από τον Α8Χ. Οι επιδόσεις του μπορούν να ανταγωνιστούν ακόμα και ακριβά συστήματα υπολογιστών, καθώς είναι πιο γρήγορος από το 80% των laptops που υπάρχουν στην αγορά σήμερα. Επίσης έχει πιο γρήγορα γραφικά, ενώ η μπαταρία του διαρκεί έως και 10 ώρες.

Αυτά είναι κατά βάση όσα γνωρίζουμε για το νέο iPad Pro. Παρόλο όμως που η Apple αφιέρωσε κάτι περισσότερο από δύο ώρες στη παρουσίαση του νέου της iPad, ο χρόνος δεν ήταν αρκετός για να μας αποκαλύψει τα πάντα γύρω από το νέο προϊόν. Παρακάτω σας παραθέτουμε επτά αλήθειες για το iPad Pro που η Apple παρέλειψε να αναφέρει…

1. Δεν έχει την επιλογή «3D Touch»

Mashable animated GIF

Μπορεί στα iPhone 6s και iPhone 6s Plus η οθόνη τους να μπορεί να αναγνωρίζει την πίεση που ασκείται σε αυτήν και ανάλογα να προσαρμόζει διαφορετικές λειτουργίες, ωστόσο στο iPad Pro η δυνατότητα αυτή δεν υπάρχει.

2. Το Apple Pencil φορτίζει σε απίστευτα γρήγορο χρόνο

Mashable animated GIF

Τo Apple Pencil φορτίζει σε απίστευτα γρήγορο χρόνο αν σκεφτεί κανείς ότι 15 δευτερόλεπτα αρκούν για αν χρησιμοποιήσετε τη γραφίδα μισή ώρα ενώ με 6 λεπτά φόρτισης η μπαταρία θα διαρκέσει για 12 ώρες.

3. Μέσω της θύρας USB του iPad Pro φορτίζονται και άλλες συσκευές

H θύρα USB του νέου iPad Pro δεν χρησιμοποιείται μόνο για να φορτίσει το iPad αλλά για να φορτίσει και το Apple Pencil. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε εάν σε αυτή μπορούν να φορτιστούν και άλλες συσκευές.

4. Το Apple Pencil είναι συμβατό μόνο με το iPad Pro

Apple iPad Pro with Pencil

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η γραφίδα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλα iPad.

5. To πληκτρολόγιο λειτουργεί χωρίς Bluetooth

Apple Smart Keyboard

Το πληκτρολόγιο χρησιμοποιεί για να λειτουργήσει την νέα θύρα Smart Connector του tablet. Έτσι μπορεί να λειτουργεί χωρίς φόρτιση ή Bluetooth.

6. Δεν έχει πολύ καλή φωτογραφική κάμερα

iPad Pro cameras

Παρόλο που η τιμή του θα ξεκινάει από τα 800$, θα κοστίζει δηλαδή όσο και το νέο iPhone, η ποιότητα της κάμερας δεν είναι τόσο δυνατή, όσο θα περίμενε κανείς.

7. Διαθέτει  κάρτα μνήμης 4GB

Αν σκεφτεί κανείς ότι τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus έχουν μνήμη RAM μόνο 1GB και το iPAd Air έχει μνήμη 2GB, η μνήμη των 4GB που διαθέτει το iPad Pro είναι ικανοποιητική.

 

Πηγή: Mashable.com

Comments are closed.