Δείτε πώς είναι να ταξιδεύετε στην πρώτη θέση της Emirates [σουίτες, εκλεκτά κρασία & shower spa]

0

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ταξιδέψει έστω μια φορά στη ζωή μας με αεροπλάνο ωστόσο ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν την οικονομική δυνατότητα να ταξιδέψουν στη πρώτη θέση και μάλιστα μιας αεροπορικής εταιρίας που θεωρείται  από τις κορυφαίες στον κόσμο. Και επειδή οι περισσότεροι απο εμάς μάλλον δεν θα ζήσουμε ποτέ live μια τέτοια εμπειρία, πάμε να πάρουμε μια μικρή γεύση στο βίντεο που ακολουθεί.

Κλείστε τις πόρτες της ιδιωτικής σουίτας σας και χαλαρώστε σε έναν χώρο αποκλειστικά για εσάς. Απολαύστε ένα ποτήρι εκλεκτού κρασιού ή σαμπάνιας, ή διαλέξτε ό,τι θέλετε από το προσωπικό σας μίνι μπαρ.

Χαμηλώστε τον φωτισμό, επιλέξτε με τι θα διασκεδάσετε, και χαλαρώστε στον ιδιωτικό κινηματογράφο σας.

Μετατρέψτε το κάθισμά σας σε πλήρως ανακλινόμενο κρεβάτι με στρώμα και αποκοιμηθείτε για να ξεκουραστείτε. Με την τουαλέτα περιποίησης και τον καθρέφτη που διαθέτει η σουίτα, θα ετοιμαστείτε για την ημέρα που σας περιμένει ώστε να φτάσετε στον προορισμό σας ανανεωμένοι.

Τα παραπάνω είναι κάποιες από τις ανέσεις που προσφέρει ένα ταξίδι στην πρώτη θέση της Emirates.

Ένας άνδρας κατέγραψε με κάμερα την εμπερία του να πετά από τη Νέα Ζηλανδία προς την Αυστραλία, στην υπερπολυτελή πρώτη θέση της Emirates Airlines και μας την παρουσιάζει στο ακόλουθο βίντεο…

Comments are closed.