Δεν του άρεσε η φωτογραφία του στο «καταζητείται» και έστειλε άλλη

0

Μια πρωτοφανή κίνηση έκανε ένας άντρας ο οποίος καταζητούνταν από την αμερικανική αστυνομία διότι δεν είχε εμφανιστεί σε δικαστήριο. Κρίνοντας ότι η φωτογραφία που είχε δημοσιοποιηθεί στο «Καταζητείται» δεν τον κολάκευε καθόλου, αποφάσισε να στείλει μια καλύτερη στις Αρχές.

Ο απίστευτος 45άρης Chip Pugh καταζητείται από την αμερικανική αστυνομία γιατί οδηγούσε μεθυσμένος. Η αστυνομία του Οχάιο δημοσιοποίησε ένα «καταζητείται» με φωτογραφία που πήρε από τη σελίδα του στο facebook. Αλλά δεν του άρεσε του Chip Pugh γιατί έκρινε ότι δεν τον αναδείκνυαν.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε να στείλει στην αστυνομία μια selfie με το εξής μήνυμα:

«Να μια καλύτερη φωτογραφία, η άλλη είναι απαίσια».

Και δεν περιορίστηκε μάλιστα σε αυτό. Βγήκε και σε ένα τοπικό ραδιόφωνο για να εξηγήσει το θέμα του.

«Φίλε, δεν ήταν φωτογραφία αυτή. Μου έβαλαν μια φωτογραφία που έμοιαζα με τον Thundercat ή κάτι τέτοιο», είπε στο ραδιόφωνο.

Οταν οι παρουσιαστές του ραδιοφώνου τον ρώτησαν πού βρίσκεται, γέλασε και είπε απλώς ότι βρισκόταν στην πλατεία με ένα πανό που έγραφε «Αθώος». Στη συνέχεια τους είπε ότι βρισκόταν σε ένα McDonald’s.

Η περιπέτεια αυτή διασκέδασε τα social media. Αμέσως δημιουργήθηκε μια σελίδα με τίτλο «Free Chip Pugh» στο Facebook.

Ας σημειωθεί ότι ο Chip Pugh δεν καταζητείται μόνο για οδήγηση σε κατάσταση μέθης αλλά και για οικογενειακή βία και κλοπές.

Comments are closed.