Δέκα παραδείγματα ανθρώπων που έκαναν περιουσία μέσω… Youtube

0

Προσφέρει διασκέδαση, γνώση, αλλά και πολύ… χρήμα. Ο λόγος για τη δημοφιλή πλατφόρμα YouTube, η οποία έχει αποδειχθεί… χρυσωρυχείο για κάποιους χρήστες της.

 

Καλύτερη απόδειξη από το γεγονός ότι κερδίζουν εκατομμύρια δολάρια ετησίως νομίζουμε πως δεν υπάρχει.

Δείτε παρακάτω 10 παραδείγματα ανθρώπων που κατάφεραν να γίνουν δισεκατομμυριούχοι ανεβάζοντας βίντεο στο Youtube:

 

10. Rosanna Pansino: 2,5 εκατ. δολάρια

Η αυτοδίδακτη σεφ έγινε γνωστή από τα βιντεάκια που ανέβαζε στο Youtube στα οποία εξηγούσε πώς να φτιάξει κανείς cupcakes ενώ παράλληλα έχει καταφέρει να δημοσιεύσει και βιβλίο μαγειρικής.

8 (tie). Rosanna Pansino: $2.5 million

 

09. Roman Atwood: 2,5 εκατ. δολάρια

Είναι γνωστός τις δημόσιες φάρσες που τραβάει σε κάμερα και ανεβάζει στο λογαριασμό του στο YouTube. Από 8 Σεπτεμβρίου του 2015, τα βίντεό του έχουν συγκεντρώσει πάνω από 1.080 δισεκατομμύρια προβολές και πάνω από 7,3 εκατομμύρια συνδρομητές.

8 (tie). Roman Atwood: $2.5 million

 

08. Lilly Singh: 2,5 εκατ. δολάρια

Στο Υoutube είναι γνωστή με το παρατσούκλι Superwoman, καθώς είναι κωμικός, ηθοποιός και ράπερ. Από τότε που δημιούργησε το κανάλι της στο youtube ( τον Οκτώβριο του 2010), τα βίντεό της έχουν συγκεντρώσει πάνω από 880 εκατομμύρια προβολές και το κανάλι της έχει πάνω από 6,8 εκατομμύρια συνδρομητές.

8 (tie). Lilly Singh: $2.5 million

 

07. Michelle Phan: 3 εκατ. δολάρια

Κατάφερε να κερδίσει χρήματα ανεβάζοντας στο Youtube βιντεάκια με συμβουλές μακιγιάζ.

7. Michelle Phan: $3 million

 

06. KSI: 4,5 εκατ. δολάρια

Ο Βρετανός σχολιαστής videogame, γεννήθηκε Olajide Olatunji, και χρησιμοποίησε το κανάλι του στο YouTube για να ξεκινήσει τη σταδιοδρομία του στη μουσική.

5 (tie). KSI: $4.5 million

 

05. Rhett & Link: 4,5 εκατ. δολάρια

Οι Rhett McLaughlin και Charles Λίνκολν Neal ΙΙΙ κατέχουν και οι δύο πτυχία των μηχανικών και εργάστηκαν πάνω σε αυτό πριν ξεκινήσουν την σταδιοδρομία τους ως κωμικοί στο YouTube. Το δίδυμο είναι διάσημο για την πρωινή εκπομπή Good Mythical Morning.

5 (tie). Rhett & Link: $4.5 million

 

04. Lindsey Stirling: 6 εκατ. δολάρια

Παίζει βιολί και ταυτόχρονα χορεύει όπως φαίνεται στα βίντεο που έχει ανεβάσει στο Youtube.

4. Lindsey Stirling: $6 million

 

03. Fine Brothers: 8,5 εκατ. δολάρια

Οι Benny and Rafi Fine, γνωστοί και ως οι αδελφοί Fine είναι παραγωγοί, συγγραφείς, σκηνοθέτες και ειναι διάσημοι από τα βίντεο που ανεβάζουν στο Youtube στα οποια προβάλουν τις αντιδράσεις ανθρώπων σε ορισμένα πράγματα. Οι δυο τους απέκτησαν δικό τους show το οποίο ονομάζεται «React to that» συο Nickelodeon και το οποίο βασίζεται στα βίντεο που ανεβάζουν.

2 (tie). Fine Brothers: $8.5 million

 

02. Smosh: 8,5 εκατ. δολάρια

Ο Ian Hecox και ο Anthony Padilla είναι βετεράνοι του YouTube, έχουν οκτώ κανάλια και σε αυτά ανεβάζουν συνήθως αστεία σκετς και παρωδίες με θέμα τα video games και την ποπ κουλτούρα. Αυτόν τον καιρό βρίσκονται σε συζητήσεις για το δικό τους τηλεοπτικό σόου.

2 (tie). Smosh: $8.5 million

 

01. PewDiePie: 12 εκατ. δολάρια

Ο Felix Kjelberg είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του YouTube. Έφτασε πρόσφατα τους 32 εκατ. συνδρομητές οι οποίοι έρχονται ξανά και ξανά να τον παρακολουθήσουν να παίζει video games και να σχολιάζει (πολλές φορές αθυρόστομα) την εμπειρεία του θεατή και τα τεκταινόμενα στο παιχνίδι. Σε ένα μικρότερο παράθυρο φαίνεται ο ίδιος και οι live αντιδράσεις του ενώ παίζει. Αφιερώνει πολύ χρόνο στο να επικοινωνεί με τους οπαδούς του. Απαντάει προσωπικά στα σχόλια και έχει δημιουργήσει μια άτυπη «κοινότητα» μεταξύ τους

1. PewDiePie: $12 million

Comments are closed.