Χαλάει ο καιρός από σήμερα Πέμπτη

0

Ισχυροί βοριάδες σε όλη τη χώρα σήμερα Πέμπτη από νωρίς το πρωί που θα ρίξουν την θερμοκρασία στους 20 με 24 βαθμούς, οι μέγιστες τιμές το μεσημέρι.

Η ένταση των ανέμων θα φτάνει τοπικά μέχρι και τα 8 μποφόρ στο νότιο Αιγαίο και την Κρήτη. Από το βράδυ θα αρχίσουν να εξασθενούν σταδιακά οι βόρειοι άνεμοι, ανεβάζοντας σταδιακά λίγο τη θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο.

Πιο αναλυτικά σήμερα Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Ισχυροί βόρειοι άνεμοι που το βράδυ θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία σε πτώση από 5 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ήλιος με αραιές νεφώσεις και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους το πρωί. Το θερμόμετρο από 5 έως 19 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά καλός καιρός με λίγες νεφώσεις.

Στο Ιόνιο ανατολικοί –βορειοανατολικοί πιο ισχυροί στα νότια. Η θερμοκρασία από 5 έως 23 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο ήλιος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία σε πτώση από 6 έως 21 βαθμούς.

Στη Κρήτη πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πολύ ισχυρούς βορειοανατολικούς ανέμους τοπικά μέχρι τα 8 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 14 έως 22 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά. Ισχυροί βόρειοι άνεμοι από 5 έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά Ελλάδα ηλιοφάνεια με αραιά νέφη και ισχυρούς βοριάδες. Η θερμοκρασία από 8 έως 19 βαθμούς.

Στην Αττική ήλιος με τοπικές νεφώσεις και ισχυρούς βορειοανατολικούς ανέμους. Πτώση της θερμοκρασίας, με το θερμόμετρο στο κέντρο της πόλης από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Comments are closed.