10+1 εργαλεία του Chrome που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη

0

Από το 2008 όπου και έκανε την εμφάνισή του, ο Google Chrome κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς browsers στον κόσμο αφήνοντας πίσω του το Firefox και το Internet Explorer. Και ενώ η πλειοψηφία των χρηστών χρησιμοποιεί τον Google Chrome, ελάχιστοι γνωρίζουν τις άπειρες δυνατότητες που δίνει ο εν λόγω περιηγητής.

Οι προγραμματιστές έχουν φτιάξει αρκετά εργαλεία που κάνουν τον Chrome πιο εύχρηστο και πιο διασκεδαστικό.

Με αυτά τα εργαλεία μπορείτε να αποθηκεύσετε άρθρα ώστε να διαβάσετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε, να μπλοκάρετε διαφημίσεις, να κλείσετε όλες τις καρτέλες με το πάτημα ενός κουμπιού και να τις επαναφέρετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε και άλλες πολλές δυνατότητες.

Δείτε παρακάτω μερικά εργαλεία του Google Chrome, άγνωστα για τους περισσότερους που θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη:

1. Pocket

1

Το Pocket είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη εφαρμογή… αποθήκευσης. Σε όλους έχει τύχει να συναντήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο αλλά επειδή εκείνη την ώρα «καίγονται», δεν μπορούν να το διαβάσουν και μετά καταλήγουν να το χάνου. Πατώντας απλά το Pocket κάποιος θα φροντίσει για εσάς να αποθηκευτεί η ιστοσελίδα και να σας θυμίσει κάποια στιγμή να της ρίξετε και πάλι μια ματιά.

Κατεβάστε το ΕΔΩ

2. Panic Button

1Η εφαρμογή αυτή σας επιτρέπει να κρύψετε όλες τις καρτέλες σας με το πάτημα ενός κουμπιού και να τις επαναφέρετε όποτε εσείς θέλετε.

Κατεβάστε το ΕΔΩ

3. Google Mail Checker

1Το Google Mail Checker είναι μια πάρα πολύ χρήσιμη εφαρμογή για όποιον πρέπει να τσεκάρει συνεχώς το mail του, αφού επιτρέπει ανά πάσα στιγμή και χωρίς να πρέπει να ανοίξετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, να δείτε πόσα μη αναγνωσμένα μηνύματα έχετε. Αρκεί βέβαια να είστε συνδεδεμένοι.

Κατεβάστε το ΕΔΩ

4. AdBlock

1To AdBlock ίσως είναι η πιο δημοφιλής επέκταση του Google Chrome που υπάρχει. Και αυτό γιατί αφαιρεί τα ενοχλητικά Banner των διαφημίσεων. Το AdBlock δουλεύει και στο Safari, τον Opera και τον Firefox.

Κατεβάστε το ΕΔΩ

5. OneTab

1Κατεβάστε το ΕΔΩ

6. Simple Blocker

1Το Simple Blocker σας επιτρέπει να μπλοκάρετε την πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστοτόπους για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Κατεβάστε το ΕΔΩ

7. Chrome Remote Desktop 

1Η επέκταση αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση από τον υπολογιστή που εργάζεστε και σε άλλους και φυσικά το αντίστροφο, να έχουν δηλαδή πρόσβαση άλλοι, στο δικό σας υπολογιστή.

Κατεβάστε το ΕΔΩ

8. Search by Image

1Σας επιτρέπει να αναγνωρίσετε όλα τα αντικείμενα που βλέπετε σε μια φωτογραφία στο διαδίκτυο.

Κατεβάστε το ΕΔΩ

9. Chrome to Mobile

1Ο Chrome για τα κινητά τηλέφωνα είναι ένας εύκολος τρόπος για να έχετε πάντα μαζί σας τα αρχεία σας και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε.

Κατεβάστε το ΕΔΩ

10. MightyText 

1Το MightyText κάνει ότι κάνει και το iMessage για τους χρήστες των Mac υπολογιστών: Επιτρέπει την αποστολή γραπτών μηνυμάτων από τον υπολογιστή σε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο.

Κατεβάστε το ΕΔΩ

11. Grammarly

1Αυτή η εφαρμογή διορθώνει το γραπτό σας από τυχόν γραμματικά λάθη.

Κατεβάστε το ΕΔΩ

Comments are closed.